Vi er afhængige af din tilfredshed

Hos Ejerforening Danmark A/S ved vi, hvad der er værd at vide om vedligeholdelse af ejerforeninger samt hvilke udfordringer, ejerforeningerne møder i dagligdagen. Derfor har vi skabt en platform, som gør det nemmere for ejerforeninger at holde styr på deres interne kommunikation, at modtage og få de bedste tilbud på renoverings- og fællesopgaver samt at give alle involverede fordele hele vejen igennem medlemskabet. Vi er afhængige af tilfredse kunder, og hver uge formidler vi op mod 300 opgaver ud til fagpartnere. På den måde hjælper vi ejerforeninger med at få løst de opgaver, der presser sig på, og samtidig er vi med til at skabe omsætning for lokale håndværkere.
Ejerforeninger kan være præget af større eller mindre udskiftning af beboere, og vigtig viden kan gå tabt. Vores system gemmer informationerne om de forskellige projekter og tilbud, så det er nemt at gå tilbage og se, hvad der tidligere har været på dagsordenen i foreningen.

Gratis for ejerforeninger

Ejerforening Danmark A/S har valgt at gøre det gratis for ejerforeninger at være medlem. Det har vi gjort for at sikre, at vores platform er konkurrencedygtig og for at være foretrukken blandt alle ejerforeninger i hele landet. Vi ser os selv som en samarbejdspartner, der gennem en åben proces skaber en relation mellem to parter, der har brug for hinanden.

Vi står inde for vores lokale samarbejdspartnere

Vi søger hver dag nye samarbejdspartnere, som kan hjælpe Ejerforening Danmark A/S’ medlemmer. De håndværkervirksomheder, vi indgår aftale med, bliver screenet af en af vores konsulenter for at sikre, at de opgaver, som ejerforeninger udbyder via deres “Mit EFDK”-login, bliver varetaget på bedste vis. Vores samarbejdspartnere har alle mindst tre år på bagen.
Vi tilstræber altid at tilknytte en lokal samarbejdspartner til en opgave, og det er derfor vores mål at have et bredt udbud af håndværkere inden for hver af de kategorier eller brancher, som ejerforeningerne kan oprette udbud under.

Dansk Erhverv
EFDK A/S er medlem af Dansk Erhverv

Bank

Danske Bank
Reg.: 3001
Kontonr.: 12209967
IBAN: DK05 3000 0012 2099 67

Revisor

DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Værkmestergade 2, 18.
8000 Aarhus C

Advokat

Fønix Advokater
Fredens Torv 1
8000 Aarhus C