Ejerforening Danmark A/S fusionerer med Colego A/S

Fusionen giver nye muligheder for fagpartnere, boligforeninger og opgaveoprettere

Fremover bliver det endnu lettere at finde håndværkere og servicepartnere, både når man som virksomhed og som privat skal have løst en opgave.
Colego A/S og Ejerforening Danmark A/S har nemlig valgt at slå sig sammen for at skabe Danmarks største portal for professionelle.

Vi vil være Danmarks største samarbejdspartner på alle de traditionelle håndværks- og servicefag”, fortæller adm. direktør, Uffe Hyldgaard. “- men fagpartnerne og boligforeningerne vil fortsat kende os under navnet Ejerforening Danmark. Colego.dk vil også forsat være der hvor private og virksomheder, nemt og gratis får tre tilbud på løsning af deres opgaver.”
Vi vil være Danmarks største samarbejdspartner på alle de traditionelle håndværks- og servicefag” – Adm. Direktør Uffe Hyldgaard
For virksomheder betyder det at partnerskab med Ejerforening Danmark A/S giver adgang til både netværk, opgaver, hjælp til markedsføring og medlemsfordele.
For brugerne af den gratis portal Colego.dk betyder det, at de nu har adgang til den største gruppe af fagfolk og servicepartnere i Danmark.

Oveni inkluderer Ejerforening Danmark A/S nu Danmarks første gratis intranetløsning til boligforeninger af alle typer. Kort sagt så har alle boligforeninger nu mulighed for at oprette deres helt egen personaliserede hjemmeside og intranet via efdk.dk, og derigennem administrere alle aspekter af deres boligforening. Dette inkluderer alt fra et system til booking af vaskemaskiner, over debatforummer for beboerne, samt f.eks adgang til de juridiske dokumenter påkrævet i driften. Løsningen bruges allerede af en række Ejer-, Grundejer-, Leje- og Andelsforeninger over hele Danmark.

Billede af portalerne på desktop og mobil

Sammenlægningen kommer til at give fagpartnerne en række attraktive ydelser og muligheder. Dette starter med opgaver fra både private, virksomheder og alle typer boligforeninger, samt adgang til udbudsrunder og licitationer.

Et medlemskab giver allerede adgang til et stort netværk, og vi arbejder hen imod at mindre virksomheder f.eks kan arbejde sammen om at løse større opgaver.” siger salgsdirektør Simon Uldall. “- og så er åbenhed og tilgængelighed meget vigtigt for os. Vi ønsker at vores samarbejdspartnere ved hvor de kan finde os når de søger sparring og vejledning.”
Et medlemskab giver allerede adgang til et stort netværk, og vi arbejder hen imod at mindre virksomheder f.eks kan arbejde sammen om at løse større opgaver.” – Salgsdirektør Simon Uldall
Oven i får partnere en firma-profil, der fungerer som visitkort og hjemmeside udadtil.

Fagpartnerne markedsføres også hos deres lokale boligforeninger, ligesom vi skaber en række muligheder for flere kunder via egne hjemmesider. I tillæg til dette er der også adgang til et fordelsprogram, hvor den enkelte partner både kan finde rabat på leje af materiel, samt f.eks gode tilbud på forsikringer, leasing og indkøb.

Fusionen giver således nye muligheder for fagpartnere, boligforeninger og opgaveoprettere, i en skala og form der ikke tidligere er set herhjemme.

Fakta om Colego A/S

Virksomheden er etableret for fire år siden og gør sig i kontaktformidling mellem virksomheder og private der skal have løst opgaver inden for en lang række fagområder.
Ideen er at gøre markedet og tilbudsgivningen mere effektiv og gennemsigtig. Forretningsmodellen er, at Colego A/S tager betaling fra fagpartnerne, for at formidle kontakt til opgavestillerne.
Colego A/S har over det sidste år effektiviseret virksomheden, med fokus på konsolidering på det danske marked. Selskabet har hjulpet nærved hundredetusinde danskere med at få tilbud på opgaveløsning. Selskabet har et datterselskab i Tyskland.

Kilde: Colego A/S

Fakta om Ejerforening Danmark A/S

Ejerforening Danmark A/S blev etableret for halvandet år siden, af Nadia og Simon Uldall. Ideen var at gøre hverdagen nemmere for boligforeninger og deres beboere via en god, let intranetløsning. Hurtigt gav det mening at få fagpartnere til at blive en del af dette netværk. Virksomheden har i dag over 1500 fagpartnere og en lang række boligforeninger. Ejerlederne har opbygget selskabet for egne midler. Selskabet har netop startet et datterselskab i Sverige.

Kilde: Ejerforening Danmark A/S